MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marynowanie mięsa kurczaka w maślance nadaje mu soczystości.
fot. Katarzyna Nowicka

Co zrobić z maślanka w kuchni? Poznaj 5 zastosowań popularnego składnika. Od puszystych placuszków po delikatne marynaty

Kurczak w maślance

Marynowanie mięsa kurczaka w maślance nadaje mu soczystości.

Zobacz również

Wyjątkowa nagroda dla Joanny Prasałek z I Liceum Ogólnokształcącego w Busku

Wyjątkowa nagroda dla Joanny Prasałek z I Liceum Ogólnokształcącego w Busku

Artur Andrus na zakończenie Tygodnia z Bibliotek. Spotkanie w Radomsku. ZDJĘCIA

Artur Andrus na zakończenie Tygodnia z Bibliotek. Spotkanie w Radomsku. ZDJĘCIA

Polecamy

„Kocham” – maturzyści dzielą się wrażeniami z rozszerzonej matematyki

„Kocham” – maturzyści dzielą się wrażeniami z rozszerzonej matematyki

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód