MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 28
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dziennikarze podczas seminarium zorganizowanego przez...
fot. Monika Pawłowska

Dolina Karpia smakuje nie tylko królewską rybą. To również smak Krówki Zatorskiej i Zatorskich Lodów. Zobacz, jak powstają [ZDJĘCIA, WIDEO]

Dziennikarze podczas seminarium zorganizowanego przez Stowarzyszenie Dolina Karpia, mogli m.in. dowiedzieć się, jak powstaje Krówka Zatorska oraz zobaczyć proces produkcji. Ostatnim etapem warsztatów było formowanie oraz pakowanie swoich krówek.

Zobacz również

Prezydent Suwałk z wotum zaufania i absolutorium

NOWE
Prezydent Suwałk z wotum zaufania i absolutorium

Rozbój w powiecie wieluńskim. Grozili nożem i siekierą, ukradli pieniądze i auto

Rozbój w powiecie wieluńskim. Grozili nożem i siekierą, ukradli pieniądze i auto

Polecamy

Wypadek w Brzeźnicy. DK 44 zablokowana

Wypadek w Brzeźnicy. DK 44 zablokowana

Nie dopuść do braku tych 2 witamin. Bez nich grozi ci wyniszczająca choroba

NOWE
NOWE FAKTY
Nie dopuść do braku tych 2 witamin. Bez nich grozi ci wyniszczająca choroba

Burze i upały w Małopolsce. Są ostrzeżenia IMGW! W Tatrach będzie niebezpiecznie

Burze i upały w Małopolsce. Są ostrzeżenia IMGW! W Tatrach będzie niebezpiecznie