2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Warzywa obierz, umyj, oczyść, przełóż do blaszki, polej...
fot. Anna Daniluk

Domowy pasztet z białej fasoli na kanapki. Sprawdź przepis na wielkanocne śniadanie. Goście będą prosić o dokładkę

Pasztet z białej fasoli. Etap 1

Warzywa obierz, umyj, oczyść, przełóż do blaszki, polej olejem i upiecz w 180° Celsjusza przez 30 minut. Po upieczeniu dodaj 20 g masła do smaku.

Zobacz również

Nie tylko szczoteczka do zębów kluczem do pięknego uśmiechu!
Materiał informacyjny

Nie tylko szczoteczka do zębów kluczem do pięknego uśmiechu!

Pierwsza sesja Rady Powiatu chojnickiego. Starostą Marek Szczepański

Pierwsza sesja Rady Powiatu chojnickiego. Starostą Marek Szczepański

Polecamy

W te gry powinieneś zagrać, a teraz możesz to zrobić za darmo. Jak?

W te gry powinieneś zagrać, a teraz możesz to zrobić za darmo. Jak?

Hokejowa kadra na mistrzostwa świata. Jest dwóch zawodników z małopolskich klubów

Hokejowa kadra na mistrzostwa świata. Jest dwóch zawodników z małopolskich klubów

Apetyczna owsianka na słono. Takiej jeszcze nie jedliście!

Apetyczna owsianka na słono. Takiej jeszcze nie jedliście!