MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 1

Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu. Najpierw zmiel mięso w maszynce na średnich oczkach. Przepuść także ugotowaną marchewkę. Cebulkę posiekaj, razem z mięsem i marchewką podsmaż 2 minuty na patelni. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz również

Jakub Łukowski z Korony Kielce może odejść do Widzewa Łódź [FOTO]

Jakub Łukowski z Korony Kielce może odejść do Widzewa Łódź [FOTO]

Promocja najnowszej książki „Legenda" Jolanty Bartoś. Autorka znów zadziwia!

Promocja najnowszej książki „Legenda" Jolanty Bartoś. Autorka znów zadziwia!

Polecamy

Dlaczego seks boli w pozycji od tyłu? Ekspertka wyjaśnia

Dlaczego seks boli w pozycji od tyłu? Ekspertka wyjaśnia

Marzysz o egzotycznych wakacjach? Poznaj 4 rajskie wyspy, które warto odwiedzić latem

Marzysz o egzotycznych wakacjach? Poznaj 4 rajskie wyspy, które warto odwiedzić latem

Mieszkaniec Chełmka padł ofiarą oszustów. Stracił dużo pieniędzy

Mieszkaniec Chełmka padł ofiarą oszustów. Stracił dużo pieniędzy