MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Podrośnięte ciasto podziel na dwie równe części. Przygotuj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 5

Podrośnięte ciasto podziel na dwie równe części. Przygotuj sobie wałek i postaw obok farsz.

Zobacz również

Utrudnienia w ruchu w związku z Wyścigiem „Solidarności” w powiecie radomszczańskim

NOWE
Utrudnienia w ruchu w związku z Wyścigiem „Solidarności” w powiecie radomszczańskim

Dieta pudełkowa premium — gdzie znaleźć najlepszą?
Materiał informacyjny

NOWE
Dieta pudełkowa premium — gdzie znaleźć najlepszą?

Polecamy

W środę zaleje nas fala upału. W Krakowie nawet 33 stopnie! Jak się chronić?

W środę zaleje nas fala upału. W Krakowie nawet 33 stopnie! Jak się chronić?

Jak zapewnić dzieciom bezpieczeństwo w internecie? Ważne porady na wakacje

Jak zapewnić dzieciom bezpieczeństwo w internecie? Ważne porady na wakacje

Zapomnij o „pelikanach”! W tej sukience Anny Popek nikt ich nie zauważy

Zapomnij o „pelikanach”! W tej sukience Anny Popek nikt ich nie zauważy