Na pierwszy ogień poszły przystawki - polędwiczki wieprzowe w sosie chrzanowym. Potem był wielki gar żuru, a na koniec wiosenny tapas z wędzoną rybą i sałatkami.
Wszystko oczywiście przeznaczone do degustacji.
Oprócz atrakcji kulinarnych mieszkańcy przez dwa dni mogli kupować również inne produkty, sery prosto z Nowego Targu, pierniki, ciasta, owocowe wina, a także świąteczne ozdoby, czyli rękodzieło artystyczne.
ZOBACZ TAKŻE: Tłumy na Jarmarku Wielkanocnym w Alei Kwiatowej [ZDJĘCIA]
9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?