Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

La Rossa i Portobello w kultowym przewodniku kulinarnym Gault&Millau

Monika Pawłowska
Zamiast znanych z przewodnika Michelin gwiazdek, recenzenci wydawanego od 1972 r. przewodnika Gault&Millau, przyznają restauracjom czapki kucharskie. Punkty przyznawane są za jakość produktów, smak, wygląd i sposób podania dania, ale również za wystrój, obsługę i atmosferę.
Zamiast znanych z przewodnika Michelin gwiazdek, recenzenci wydawanego od 1972 r. przewodnika Gault&Millau, przyznają restauracjom czapki kucharskie. Punkty przyznawane są za jakość produktów, smak, wygląd i sposób podania dania, ale również za wystrój, obsługę i atmosferę. Małgorzata Gleń/Monika Pawłowska
Na półki księgarń trafiła piąta edycja kultowego przewodnika kulinarnego Gault&Millau Polska, znanego jako „żółty przewodnik”. Wśród 170 miejsc POP i 640 polecanych restauracji w całej Polsce, znalazły się dwie oświęcimskie: La Rossa oraz Portobello. Obydwie otrzymały po jednej czapce kucharskiej.
od 12 lat
Wideo

Bohaterka Senatorium Miłości tańczy 3

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: La Rossa i Portobello w kultowym przewodniku kulinarnym Gault&Millau - Gazeta Krakowska

Wróć na oswiecim.naszemiasto.pl Nasze Miasto