Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
2. Magda Gessler podpowiada, jak prawidłowo usmażyć mięso do...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Mięso do gulaszu

2. Magda Gessler podpowiada, jak prawidłowo usmażyć mięso do gulaszu: należy podsmażać je na patelni stopniowo, by nie obniżyć temperatury tłuszczu. Dzięki temu mięso nie dusi się, nie puszcza soków i zachowuje pełnię smaków.

Zobacz również

Lechia z przytupem weszła do elity! Szymon Grabowski: Jeśli wracać to w takim stylu

Lechia z przytupem weszła do elity! Szymon Grabowski: Jeśli wracać to w takim stylu

Bayer Leverkusen po raz 50. z rzędu nie przegrał meczu. 5:0 z Bochum

Bayer Leverkusen po raz 50. z rzędu nie przegrał meczu. 5:0 z Bochum

Polecamy

Twoje włosy się puszą? To znaczy, że chcą się kręcić. Zrób prosty test i sprawdź

Twoje włosy się puszą? To znaczy, że chcą się kręcić. Zrób prosty test i sprawdź

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Działa jak botoks. Ta maseczka za 2 zł błyskawicznie wygładzi zmarszczki

Działa jak botoks. Ta maseczka za 2 zł błyskawicznie wygładzi zmarszczki