MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 28
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dziennikarze podczas seminarium zorganizowanego przez...
fot. Monika Pawłowska

Dolina Karpia smakuje nie tylko królewską rybą. To również smak Krówki Zatorskiej i Zatorskich Lodów. Zobacz, jak powstają [ZDJĘCIA, WIDEO]

Dziennikarze podczas seminarium zorganizowanego przez Stowarzyszenie Dolina Karpia, mogli m.in. dowiedzieć się, jak powstaje Krówka Zatorska oraz zobaczyć proces produkcji. Ostatnim etapem warsztatów było formowanie oraz pakowanie swoich krówek.

Zobacz również

Jak skutecznie chronić się przed oszustwami finansowymi?

Jak skutecznie chronić się przed oszustwami finansowymi?

Przeżyj historyczną podróż tramwajem po Poznaniu

NOWE
Przeżyj historyczną podróż tramwajem po Poznaniu

Polecamy

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Gdzie wyrzucić stary tusz do rzęs, a gdzie dezodorant? Rozwiewamy wątpliwości

O TYM SIĘ MÓWI
Gdzie wyrzucić stary tusz do rzęs, a gdzie dezodorant? Rozwiewamy wątpliwości

Wielkie upały w Małopolsce i ostrzeżenia przed gwałtownymi burzami

Wielkie upały w Małopolsce i ostrzeżenia przed gwałtownymi burzami