MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
10 z 28
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dziennikarze podczas seminarium zorganizowanego przez...
fot. Monika Pawłowska

Dolina Karpia smakuje nie tylko królewską rybą. To również smak Krówki Zatorskiej i Zatorskich Lodów. Zobacz, jak powstają [ZDJĘCIA, WIDEO]

Dziennikarze podczas seminarium zorganizowanego przez Stowarzyszenie Dolina Karpia, mogli m.in. dowiedzieć się, jak powstaje Krówka Zatorska oraz zobaczyć proces produkcji. Ostatnim etapem warsztatów było formowanie oraz pakowanie swoich krówek.

Zobacz również

Zmiany na stanowisku prezesów miejskich spółek w Rawie Mazowieckiej

Zmiany na stanowisku prezesów miejskich spółek w Rawie Mazowieckiej

Zniszczył elewację budynku

Zniszczył elewację budynku

Polecamy

Gdzie jest tron? Czyli gdzie możesz zrobić siku i kupę na mieście. Ruszyła akcja

Gdzie jest tron? Czyli gdzie możesz zrobić siku i kupę na mieście. Ruszyła akcja

Zupa paprykowa mojej cioci to hit lata. Wygląda i smakuje obłędnie

Zupa paprykowa mojej cioci to hit lata. Wygląda i smakuje obłędnie

Tragiczny początek wakacji na małopolskich drogach. Śmierć co drugi dzień

Tragiczny początek wakacji na małopolskich drogach. Śmierć co drugi dzień